Майбутнє близько: з листопада українці зможуть оплачувати покупки в торгових мережах Fozzy Group одним дотиком смартфону 01.11.2017
Як часто ви забуваєте вдома гаманець? Напевно, частіше, ніж смартфон, без якого в сучасному світі як без рук. Телефон - це і органайзер, і плеєр, і інтернет, а тепер ще й цифрове портмоне, яке завжди з вами. З 1 листопада всі користувачі Android зможуть оплачувати покупки в магазинах і аптеках Fozzy Group одним дотиком свого смартфону - швидше і простіше, ніж картою або готівкою.  

Новий для українців сервіс називається Android Pay. Google вже запустив цю платформу в 14 країнах, і ось реліз дістався і до нас. Якщо ви прийшли у магазин, в якому доступні безконтактні платежі, просто розблокуйте телефон і прикладіть його до платіжного терміналу. Покупка оплачена!  

Fozzy Group завжди вітає новий рівень комфорту в оплаті покупок, а тому підтримує запуск Android Pay в своїх торгових мережах. За допомогою цього сервісу можна розрахуватися на кожній касі наших торгових мереж, яка обладнана терміналом для безконтактної оплати.  

Такі термінали встановлені практично на всіх касах супермаркетів «Сільпо», делікатес-маркетів Le Silpo і гіпермаркетів Fozzy, а також частково на касах магазинів цифрової техніки ringoo, магазинів біля будинку «Фора» і фармацевтичних супермаркетів «Біла Ромашка». Найближчим часом компанія подбає про те, щоб безконтактні термінали були доступні у всіх торгових точках мережі. 

Звучить заманливо! У чому переваги нового сервісу? 

По-перше, це швидше, ніж оплата готівкою - не треба витрачати час на пошук гаманця і очікування решти. І, звичайно, можна не турбуватися, що не розрахували і взяли з собою недостатню суму. 

По-друге, це простіше, ніж оплата картою - вам досить просто прикласти до терміналу смартфон: не потрібно вводити пароль або спеціальні пін-коди. 

І, по-третє, це безпечно - при оплаті замість номера картки використовується номер віртуального рахунку, тому платіжна інформація нашого гостя залишається недоступною для зловмисників. 

Хочу сплачувати покупки смартфоном! Як це зробити? 

1. Завантажте застосунок Android Pay з Google Play.  
2. Зайдіть у застосунок, додайте туди свої кредитні або дебетові картки. 
3. Щоб використовувати Android Pay в магазині для транзакцій на суму до 100 грн, досить розблокувати телефон і прикласти його до терміналу, а для транзакцій на суму понад 100 грн - ще відкрити застосунок Android Pay. Дочекайтеся, поки на екрані з'явиться галочка. Готово! Оплата здійснена.  

«Ми хочемо зробити оплату покупок у магазинах простіше, тому спільно з Fozzy Group зробили Android Pay доступним у торгових мережах групи. Завдяки цьому в Україні збільшиться кількість магазинів і аптек, де люди можуть здійснювати покупки одним дотиком телефону з Android», - повідомляє Спенсер Спінелл, директор з розвитку бізнесу Google. 

Сервіс працює на телефонах Android версії 4.4 і вище. Список банків-партнерів Android Pay доступний за посиланням https://www.android.com/pay/#banks.
Архів новин