Весняний True&Local – фестиваль локальної гастрономії в «Сільпо» 11.05.2018
12 та 13 травня відбудеться другий фестиваль крафтових і фермерських продуктів True&Local. Він об’єднає вже відомих виробників в українському крафтовому світі, чию продукцію щодня можна побачити на полицях магазинів «Сільпо» з позначкою «Лавка Традицій». Фестиваль надасть змогу ближче познайомитися з фермерами, а також краще зрозуміти особливості продуктів, які вони створюють власноруч. 

Протягом двох днів «Сільпо» на вул. Полярна, 20 Д перетвориться на сезонний маркет, де гості зустрінуть не лише постійних представників «Лавки Традицій», а й нових – від карпатських фермерів до одеських хумусьє. Водночас 9 шеф-кухарів із різних міст України приготують авторські страви з продуктів від локальних виробників. Символ початку весни – спаржа, саме на ньому ми будемо акцентувати увагу на фестивалі. 

Крім основної програми бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо», Марко Черветті, підготує фестивальне меню для ресторанів Сільпо Resto, доповнивши його стравами з продуктів «Лавки Традицій». Гурманів заходу також порадує спаржеве меню. А у власній пекарні «Сільпо» гості зможуть оцінити авторські пироги із сиру: чизкейки або сирники – кожен вже сам вирішить, на що вони більше схожі. 

Потрапити на фестиваль можна лише повз фуд-бокс ErPorchettaro – вуличний формат римської кухні, де поркета та сендвічі зі свининою togo стануть стартом або ж фінішом маршруту на True&Local.

True&Local #2. Весна 
12 і 13 травня 
сб. - 11:00–20:00
нд. - 11:00–18:00  

Вул.Полярна, 20д, магазин «Сільпо» 
Вхід вільний
Архів новин