Як усе працює? Покаже новий магазин «Сільпо» 22.01.2019

Вас завжди цікавило, що і як відбувається та що із чого виготовлено?

Вже скоро, 25 січня, новий «Сільпо» на вул. Маршала Тимошенка, 21 вгамує вашу допитливість.

Все розкладемо по поличках і покажемо як на схемах: з чого готують вашу улюблену піцу або як банани потрапляють із Колумбії до магазину біля вашого будинку.

На 2200 кв. м для вас відкриються всі секрети й тонкощі процесу виготовлення ваших улюблених продуктів. Хрум-хрум ... Це все звуки радості й смакового задоволення, які вам гарантовано в новому магазині «Сільпо»!

На полицях супермаркету серед більш як 11 500 найменувань ви знайдете продукти на свій смак. Аромати випічки приведуть вас до пекарні з тандиром, а в кулінарії зможете поласувати стравами гриль на дровах, піцою, шаурмою і навіть суші. Тут на вас чекають свіжі овочі та фрукти, недавно зірвані з гілки. «Лавка традицій» потішить якісними і смачними фермерськими продуктами з різних куточків України.

У новому «Сільпо» ви станете справжнім гурманом: свіже й делікатесне м'ясо, жива та охолоджена риба, риба власного засолу й гарячого копчення, пекарня, піца, кулінарія, екзотичні фрукти й овочі – м-м-м... Все це вже зовсім скоро до ваших послуг. А ще квітковий бутик і професійний флорист допоможуть вам по квіточці створити неперевершений букет для коханої людини.

Для гостей працюватимуть 16 кас, 6 – самообслуговування і 2 каси в тютюновій лавці.

Чекаємо гостей щодня з 8:00 до 23:00 в ТРЦ Smart Plaza Obolon у новому концептуальному «Сільпо».

Інформаційна довідка

Мережа супермаркетів «Сільпо» – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. «Сільпо» – це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування й супутніх товарів залежно від величини торгової площі. Мережа пропонує тільки якісні товари власних торгових марок і власного імпорту. Станом на 01.01.2019 мережа супермаркетів «Сільпо» налічує 240 супермаркетів.

Архів новин