Гоголь ожив! У новому «Сільпо» 13.03.2019

Папараці налякані – Гоголь зник. І тільки ми знаємо правду, адже саме ми запросили Миколу Васильовича до нашого нового супермаркету в Полтаві на вул. Івана Мазепи, 45/4 прикрасити його своїми історіями. Зустрічайте 13 березня, о 12:00.

Вам не варто боятися, в новому «Сільпо» Вія немає, але запрошення ми йому все-таки надіслали) Ви прихопили з собою шматочок крейди? Ні? Тоді давайте продовжимо пошепки.

На 2000 кв. метрах на вас чекає вибір, який спокусить кого завгодно: соковите м'ясо на грилі й свіжа риба з надр океанів, морів та річок, хрустка апетитна випічка, екзотичні фрукти й овочі, запашна кава власного обсмажування і свіжоспечена піца. Сподіваємося, ви заручилися підтримкою містичної сили, адже самостійно додому вам стільки не донести ;)

У магазині працюватимуть 11 стаціонарних кас, 5 – самообслуговування, 2 експрес-каси й 1 тютюновий кіоск із зіллям для вашої люльки.

Перевірити, чи не прокинулася панночка, можна щодня з 8:00 до 23:00 в Полтаві за адресою вулиця Івана Мазепи, 45/4.

Інформаційна довідка

Торгова мережа «Сільпо»  одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. «Сільпо»  це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування й супутніх товарів залежно від розміру торгової площі. Мережа пропонує тільки якісні товари власних торгових марок і власного імпорту. Станом на 21.02.2019 торговельна мережа «Сільпо» налічує 240 супермаркетів.

Архів новин