Мистецтво, запальна Мексика та стриманий лофт —  три оновлені «Сільпо» в Києві 30.09.2019
Ми за унікальність, тож у вересні підготували аж три відкриття в кардинально несхожих стилях.

«Сільпо» з атмосферою лофт
Стиль лофт – це поєднання практичної простоти з технологічною сучасністю. Ми вирішили, що саме цей концепт найбільше підійде для оновлення магазину на Гната Юри, 20. Тому тепер ошатний «Сільпо» вітає щодня з 8:00 до 23:00.
Лофт-«Сільпо» – це 1606,5 м2, де вдало поєднано асортимент стелажної групи з вітринами свіжих продуктів, зокрема страв з грилю на дровах та відбірної яловичини для стейків. А ще є фермерські продукти, запашна випічка й кулінарія.
Не забувайте доповнювати свої страви фруктами та овочами! Ми розширили асортимент екзотичних фруктів, щоб дарувати тропічне сонце в будь-який сезон року.
Тестуйте наші каси самообслуговування. Тут можна оплачувати як безготівково, так і через мобільний додаток.
Ми намагаємося стати ближчими до наших Гостей, тож робимо «Сільпо» ще зручнішими.

Не «Сільпо», а шедевр!
Спіймати натхнення тепер можна в оновленому «Сільпо» на Білоруській, 2. Сонячні стіни та зоряні стелі нагадають вам про творчість величного майстра Ван Гога. І це не музейні експонати, а рідний супермаркет в новому оздобленні.
Смачна кулінарія для сімейних вечерь, вишукані тістечка та філіжанка ароматної кави власного обсмажування – вже достатньо вагомі приводи, щоб завітати в оновлений «Сільпо». Відтепер тут свіженькі м’ясо та рибка розкладені на прилавках, як на картині з натюрмортом, а овочі та фрукти наповнять барвами ваш продуктовий кошик. Як тут не побачити красу в повсякденних речах?
Не зволікайте: беріть усе, що викликає нестримний апетит, і йдіть до самокаси. Ми знаємо, наскільки важливий час, особливо коли під рукою смаколики з «Сільпо».
Яскраві полиці, ірисові колони та соняшникові вивіски «Сільпо» чекають на вас цілодобово.

«Сільпо» по-мексиканськи
Влаштувати мексиканську фієсту допоможе оновлений «Сільпо» на вул. Здолбунівській, 4. Відтепер це 1530 м2 радості та барв. Тут є все для запальної вечірки, сімейної вечері та відпочинку на природі, навіть власне сомбреро.
Стиглі екзотичні фрукти й овочі чекають на полицях, поки ви вибираєте страви з нашого тандиру та кулінарії.
Обов’язково спробуйте піцу власного виробництва, побалуйте себе хамоном, який запропонує наш кортадор. Не забудьте про гострі соуси до соковитого м’ясця та рибки – тут є все для буріто й тако. Тож це не просто нове оформлення, а й оновлення асортименту.
Якщо амігоси вже зачекалися, скористайтеся самокасами. Вони працюють на ура, тож підходьте:)
Супермаркет відкрито з 08:00 до 23:00.
Заходьте до нас частіше за настроєм!
Архів новин