Ресторан Positano увійшов у топ найкращих піцерій Європи за версією рейтингу 50 Top Pizza 24.06.2019

Онлайн-гід 50 Top Pizza оприлюднив щорічний рейтинг найкращих піцерій Європи. 30 місце серед них посів київський ресторан неаполітанської кухні Positano. Це єдиний український заклад, що увійшов до списку.


Рейтинг складають на основі оцінок інспекторів гіду, які відвідують піцерії в Італії та світі. Основні критерії оцінювання: якість піци, сервіс, інтер’єр, обслуговування, барна та винна карти. Автентичність піцерії до уваги не беруть, однак зважають на використання локальних і сезонних інгредієнтів.  


Positano – це атмосферний ресторан-піцерія, розташований на Лівому березі, в ТЦ Silver Breeze (вул. Павла Тичини, 1в). Кухню закладу очолює бренд-шеф мережі «Сільпо» Марко Черветті. Спільно з всесвітньо відомим піцайоло Енцо Кочча, засновником піцерії La Notizia, рекомендованої «Червоним гідом Мішлен», Марко створив меню закладу, основу якого складають страви неаполітанської кухні. Тут ви знайдете традиційні та авторські піци, які готують у дров’яній печі Stefano Ferrara, пасту fresca, закуски, основні страви й десерти та унікальну карту натуральних італійських вин від Власного імпорту «Сільпо».


У будні з 09:00 до 11:00 у закладі подають сніданки, а щовихідних з 14:00 до 17:00 – проводять дитячі розвивальні майстер-класи. А з панорамних вікон ресторану відкривається мальовничий краєвид на Дніпро.

Архів новин