Retail&Development Business Awards 2019: «Cільпо» втретє супермаркет року, а топ-менеджер Fozzy Group — «Персона року в рітейлі» 23.09.2019

Асоціація рітейлерів України нагородила кращих рітейлерів і девелоперів — Retail&Development Business Awards. Переможців визначили голосуванням Експертної ради Retail&Development Business Awards, в яку увійшли представники профільних асоціацій, рітейлу, девелопменту, консалтингових і брокерських компаній, і відкритим голосуванням учасників ринку.

В 2019 році мережа «Сільпо» знову стала супермаркетом року в FMCG (площа торгової точки від 1000 до 3000 кв. м, обсяг – не менше 4-х областей).  Це вже третя поспiль перемога, «Сільпо» називали кращим супермаркетом за версією Retail&Development Business Awards в 2018 та 2017 роках 

Особливий приз вручили самій успішній людині зі сфери роздрібної торгівлі: “Персоною 2019 року в рітейлі” назвали Андрія Шутка, директора з розвитку Fozzy Group.

Fozzy Cash&Carry отримав «бронзу» категорiї «гіпермаркет 2019 року в FMCG» та став кращим серед мереж з українським капіталом після мiжнародних мереж Metro Cash&Carry Ukraine та Auchan Ukraine. 

Архів новин