«Сільпо» відкриває першу станцію з прийому вторсировини #SilpoRecycling у Запоріжжі 24.06.2019

Мережа супермаркетів «Сільпо» відкриває першу в Запоріжжі станцію з прийому вторсировини #SilpoRecycling. Вона розпочне працювати вже 27 червня о 14:00 за адресою Хортицьке шосе, 30а.

Сортування відходів – актуальне питання для всієї України, адже 5% її території займають сміттєзвалища. Ми в «Сільпо» усвідомлюємо, як важливо заохочувати людей сортувати вторсировину та здавати її на переробку, тому розвиваємо мережу станцій #SilpoRecycling і виводимо її в регіони.

Проект втілено у співпраці з ГО «Кольорові відра». Як і на київських станціях, всі, хто принесе сміття на переробку, отримають заохочення у вигляді балів програми «Власний Рахунок». За 1 кг скла можна отримати 150 балів, 1 кг паперу – 250 балів, 1 кг металу – 700 балів, а за 1 кг пластику – 500 балів. Згідно з правилами програми «Власного Рахунку», після закінчення звітного періоду бали перетворюються на бонуси, які можна використовувати для покупок у «Сільпо». Це відбувається за такою схемою: 1 бал = 1 копійка, 100 балів = 1 грн.

Станція прийматиме такі види сировини:

Пластик – PET-пляшки, стретч-плівка, поліетиленові пакети, упаковка з маркуванням HDPE.

Папір – картон, журнали, газети, паперове паковання, упаковка Tetra Pak.

Скло – скляні пляшки, банки від консервації, пляшечки від дитячого харчування.

Метал – алюмінієва банка.

Запрошуємо всіх гостей долучитися до ініціативи – сортувати сміття та приносити його на станцію #SilpoRecycling на Хортицькому шосе, 30а. Зробімо планету чистішою разом!

Графік роботи станції:

15:00–20:00 будні

9:00–14:00 вихідні

Святкові дні – не працюємо.

Архів новин