«Сільпо» відкриває станцію #Silporecycling в Одесі 27.09.2019

Мережа супермаркетів «Сільпо» відкриває першу в Одесі станцію з прийому вторсировини #SilpoRecycling. Вона розпочне працювати 1 жовтня о 15:00 за адресою вул. Семена Палія, 93а.

Станції переробки відходів уже успішно працюють у Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Львові. Саме тому мережа #SilpoRecycling розширює свою географію.
«Українці поки лише вчаться правильно розділяти відходи, однак перший крок уже зроблено. Люди усвідомили, що чинну систему поводження з відходами необхідно змінити. Цей процес триватиме довго, але початок покладено. Наше завдання – мотивувати Гостей приносити вторсировину, щоб отримати бали «Власного Рахунку» та допомогти планеті», – розповідає керівниця проєкту #SilpoRecycling Галина Дмитрук.


Проєкт втілено у співпраці з ГО «Кольорові відра». Як і на всіх станціях #SilpoRecycling, ті, хто принесе сміття на переробку, отримають заохочення у вигляді балів програми «Власний Рахунок». За 1 кг скла – 150 балів, 1 кг паперу – 250 балів, 1 кг металу – 700 балів, а за 1 кг пластику – 500 балів. Згідно з правилами «Власного Рахунку», після закінчення звітного періоду бали перетворюються на бонуси, які можна використати для покупок у «Сільпо». При перерахуванні в бонуси діє така схема: 1 бал = 1 копійка, 100 балів = 1 грн.

Станція прийматиме такі види сировини:
• пластик – ПET-пляшки, стретч-плівку, поліетиленові пакети, упаковку з маркуванням HDPE;
• папір – картон, папір, журнали, газети, паперове паковання, упаковку Tetra Pak;
• скло – скляні пляшки, банки від консервації, пляшечки від дитячого харчування;
• метал – алюмінієві банки.

Запрошуємо всіх Гостей долучитися до ініціативи, сортувати сміття та приносити його на станцію #SilpoRecycling на вул. Семена Палія, 93а. Зробімо планету чистішою разом!

Графік роботи станції:
15:00–20:00 (будні)
9:00–14:00 (вихідні)
Святкові дні – не працюємо


Архів новин