У Вінниці відкрився оновлений супермаркет «Сільпо», присвячений історії повітроплавання 04.11.2019


Ви завжди подумки прагнули літати? В оновленому супермаркеті «Сільпо» у Вінниці ми зібрали історії піонерів повітряного плавання, чиї імена не були забуті історією. Знайдіть у відділі «Лавка традицій» механічного птаха з великими крилами – орнітоптера, якого придумав Леонардо да Вінчі, щоб спробувати підняти людину в небо. В овочевому вас зустрінуть аеростати – літальні апарати, завдяки яким людина вперше піднялася в повітря.

До речі, повітряні кулі та дирижаблі – теж аеростати. Показуючи їх дітям, можна розповісти і про фізику, що вони легші за повітря та діють на основі закону Архімеда. Прогуляйтеся серед рядів «Сільпо» і знайдіть усі моделі літаків братів Вілбура та Орвілла Райтів, великих винахідників, конструкторів і творців першого в світі літака. Креслення апаратів, зокрема Леонардо да Вінчі, старі фотографії перших спроб польотів на стінах магазинів – це хороший приклад для наслідування, як потрібно не здаватися і йти до своєї мрії. І не забудьте про пропелери – великі повітряні гвинти, без яких ми навряд чи розсікали б небо на великих літальних машинах.

Оновлений супермаркет площею 1251 кв. міститься в самому центрі Вінниці в ТРЦ Sky Park за адресою вул. Миколи Оводова, 51. 

Для своїх гостей ми облаштували наші особливі концептуальні зони: «Лавку традицій», яка збирає продукцію невеликих українських виробників, власну пекарню з продукцією «Крафтярів», кавовий бутик з кавою власного обсмажування та баристою, «Квіткову майстерню» з персональним флористом, рибну та м'ясну коптильні, зону з піцерією, яку готують на місці та яку можна забрати з собою, шоколадну лавку Власної кондитерської, зону хамонів, які наріже професійний кортадор. А на виході з супермаркету є також сім самокас, якщо ви хочете самостійно просканувати весь кошик із покупками.

П'ять років тому «Сільпо» почав розробляти власний авторський дизайн для окремих супермаркетів, а в 2018 році поширив експеримент на всю мережу. Тепер кожен новий супермаркет «Сільпо» має індивідуальне оформлення, крім того, діє програма оновлення дизайну й концепції вже наявних магазинів. У мережі є супермаркети в таких стилях: Ван Гог, музичний, стародавня друкарня, яхт-клуб або морський порт, азіатська культура, Дикий Захід, є магазин з написами клінгонською мовою (вигаданою мовою серіалу «Зоряний шлях») тощо. Нині «Cільпо» – один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний дизайн кожного магазину.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України з асортиментом близько 76 000 найменувань продуктів харчування і супутніх товарів, а також товарами власних торгових марок і власного імпорту. У компанії діє проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників «Лавка Традицій™», продукцію яких можна придбати в «Сільпо» і делікатес-маркетах Le Silpo. Станом на 01.11.2019 торговельна мережа нараховує 248 супермаркетів.

Архів новин