Мережа супермаркетів «Сільпо» увійшла в топ-20 роботодавців України 2019/2020  18.06.2020

Такі дані дослідження «Рейтинг роботодавців України 2019/2020» міжнародного кадрового порталу grc.ua (колишній HeadHunter.ua) серед більш як 450 компаній-учасників. Разом із «Сільпо» до списку найкращих потрапили також McDonald’s Ukraine, Microsoft Ukraine, «Кока-Кола Україна», Roshen тощо. У топ-10 роботодавців у ритейлі відразу дві компанії, де хочуть працювати, — «Сільпо» і Fozzy Group.

«Рейтинг роботодавців України 2019/2020» покликаний дати компаніям орієнтири для пошуку оптимального методу залучення й утримання цінних співробітників. Цільова аудиторія дослідження — студенти та молоді фахівці з досвідом роботи до двох років і кандидати з досвідом від трьох років.

Дослідження проводилося з вересня 2019-го по лютий 2020 року, здобувачі розповідали, якими критеріями керуються під час вибору роботи, які галузі вважають привабливими і в яких компаніях хотіли б працювати. Фахівці рекрутингового порталу grc провели анкетування серед 844 і 2631 респондента (у 1-й і 2-й хвилях відповідно), а також врахували думку експертів ринку праці. За результатами дослідження сформували загальний топ-20 роботодавців України, а також рейтинги по регіонах і сферах діяльності. Всі списки подано в алфавітному порядку.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України з асортиментом близько 76 000 найменувань продуктів харчування і супутніх товарів, а також товарами власних торгових марок і власного імпорту. В компанії діє проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників «Лавка Традицій™», продукцію яких можна придбати в «Сільпо» і делікатес-маркетах Le Silpo. Станом на 18 червня 2020 року торговельна мережа нараховує 261 супермаркет, включаючи 4 делікатес-маркети Le Silpo. Загалом у команді «Сільпо» працює понад 33000 людей.

Fozzy Group — одна з найбільших торгово-промислових груп України. Роздрібний напрямок з понад 700 магазинами по всій території країни представлено мережами супермаркетів «Сільпо», делікатес-маркетів Le Silpo, оптовими гіпермаркетами Fozzy, магазинами біля дому «Фора» та дискаунтерами Thrash!, торгівля непродовольчими товарами представлена фармацевтичними супермаркетами «Біла ромашка», магазинами персональної електроніки rіngoo. Група також займається виробництвом продуктів харчування, банківським і ресторанним бізнесом, логістикою, а також має власного оператора поштової доставки Justin. Загалом у команді Fozzy Group працюють майже 60 000 людей.

Архів новин