«Дзяо-бар» переміг у головній туристичній премії Ukraine Tourism Awards - 2021 30.12.2021

Премія Ukraine Tourism Awards-2021 обрала ресторан китайської кухні «Дзяо-бар» переможцем у номінації - «Доступний туризм. Комфортна ресторація». Участь у цій номінації брали всі заклади, які якнайліпше пристосували свої приміщення для безперешкодного та зручного доступу людей з інвалідністю, та створили зручний сервіс.

Ресторан потрапив у фінальний відбір премії завдяки голосам своїх прихильників. У фіналі ж перемога була здобута після ретельного оцінювання експертами.

«Дзяо-бар» – одна з небагатьох справжніх китайських пельменних в Україні. Ключова фішка закладу полягає у тому, що всі страви з меню ви дійсно можете знайти і спробувати в різних куточках Китаю, де їх і збирав беззмінний шеф і натхненник пельменної, бренд-шеф «Сільпо» Марко Черветті. В меню «Дзяо-бару» ‒ традиційні, автентичні, зроблені виключно вручну китайські пельмені дзяодзи і найсмачніший рамен у Києві.

Довідка про Ukraine Tourism Awards 2021

Ukraine Tourism Awards 2021 – головна туристична премія України, яку організовує Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) спільно з громадською спілкою “VISIT Ukraine” та Київською Туристичною Асоціацією. Захід покликаний звернути увагу на туризм, як на один із важливих складників економіки всієї держави.

Архів новин