Київський ресторан Positano отримав відзнаку від авторитетного італійського ресторанного гіда Gambero Rosso 09.11.2021

Відомий італійський винний та ресторанний гід Gambero Rosso назвав найкращі італійські ресторани України. До переліку закладів італійської кухні увійшов ресторан Positano, який знаходиться в Києві в ТРЦ Silver Breeze.

Щорічно Gambero Rosso оцінює сотні міжнародних ресторанів за чотирма різними категоріями: вишукані страви, бістро і тратторії, піцерії та винні бари/карти вин. Ресторанний і винний гід Gambero Rosso вважає італійські ресторани за межами Італії послами країни, її культури, кухні та продуктів.

Київський ресторан італійської кухні Positano засновано у 2016 році. Заклад входить до групи компаній Fozzy Group. Кухню ресторану очолює бренд-шеф «Сільпо» Марко Черветті.

Він розробив меню спільно з всесвітньо відомим піцайоло Еццо Кончо, засновником піцерії La Notizia, що входить до путівника Michelin. Піцу в ресторані готують у дров'яній печі Stefano Ferrara.

У 2021 році Positano втретє увійшов до рейтингу 50 кращих піцерій Європи. Positano єдиний український заклад у європейському топі. 

Довідка про Fozzy Group:

Fozzy Group — одна з найбільших торгово-промислових груп України. Бізнес-інтереси групи охоплюють ритейл, виробництво продуктів харчування, банківську справу, ІТ, логістичний, туристичний і ресторанний бізнеси.

Торгові мережі: «Сільпо», Le Silpo, Fozzy, «Фора», Thrash!Траш!, «Біла ромашка», rіngoo.

Ресторани: «Буланжері», «Дзяо-бар», «Мокрі вуса», Escobar, Positano, Who&Why Drinkery.

Агро-промисловий напрям: ТМ «Ніжин», ТМ «Грінвіль», ТМ «Снятинська птиця», ТМ «Богуславна», ТМ Skadi, ТМ «Лівий&Правий». Агробізнес спеціалізується на рослинництві, тваринництві та овочівництві.

Інші бізнеси: банк «Восток», IT-розробник TemaBit Fozzy Group, логістичний оператор «УВК», доставка Justin, мережа турагенцій Silpo Voyage, мережа спортклубів Apollo. 

Архів новин