У мережах Fozzy Group постраждалі українці зможуть отримати їжу та товари, що передплачені благодійниками через єДопомога 20.04.2022
З 20 квітня у магазинах торговельних мереж Fozzy Group - "Сільпо", Le Silpo, "Фора", "Thrash! Траш!" та Fozzy C&C - постраждалі від російської агресії українці зможуть отримати продукти та товари, які вже передплачені благодійниками. 

Така передплата здійснюється через платформу адресної підтримки громадян єДопомога. Пояснюємо покроково, як це працює. 

Як подати заявку на допомогу?

Усі громадяни, хто опинився у важкому становищі та потребує підтримки, реєструються на платформі єДопомога та залишають заявку у розділі "Отримати допомогу". Заявка може включати продукти харчування, засоби гігієни чи інші товари з асортименту продуктових мереж. Все, окрім тютюнових виробів та алкоголю.

Як стати благодійником? 

Ті, хто має можливість та бажання допомогти, обирають заявку на платформі єДопомога та роблять передплату. Це працює як поповнення віртуального рахунку постраждалих, кошти з якого можна витратити лише на товари в магазині. Стати благодійником може будь-хто, неважливо, де ви знаходитеся - в Україні чи за кордоном. Для цього потрібно лише пройти коротку реєстрацію у розділі "Допомога онлайн".

Де отримати передплачені товари? 

Людина, яка залишила заявку, отримає смс з кодом та штрих-кодом передплати в особистому кабінеті на платформі єДопомога. Цей код вона зможе використати на покупку потрібних їй товарів у магазинах - партнерах платформи єДопомога: "Сільпо", Le Silpo, "Фора", "Thrash! Траш!" та Fozzy C&C. Код потрібно пред'явити на касі - дати просканувати штрих-код або продиктувати цифри касиру. Він слугуватиме підтвердженням оплати за необхідні товари. Після отримання товарів чек про покупку надійде в особистий кабінет благодійника.

Довідково

Платформа єДопомога - це додаткова підтримка українців, яка доповнює роботу системи соціального захисту. Платформа передбачена для отримання та надання благодійної допомоги у форматі "від людини до людини".

Більше інформації за посиланням або якщо є запитання звертайтеся на офіційну сторінку платформи єДопомога. 
Архів новин