Мережа «Сільпо» запустила власну доставку в 45 населених пунктах України 23.04.2020

Мережа супермаркетів «Сільпо» запустила власну доставку товарів, починаючи з міст, в яких найменше розвинені кур'єрські служби

Проєкт стартував в 45 населених пунктах України і згодом буде охоплювати всі населені пункти, в яких є супермаркети «Сільпо». Вибрати товар і зробити замовлення можна на сайті shop.silpo.ua. Доставка коштує 50 гривень та буде здійснена в 4-годинний часовий проміжок, визначений гостем.

«З турботою про гостей ми передусім звернули увагу на ті 45 міст, в яких складно зробити замовлення потрібних продуктів, не виходячи з дому, бо в них малорозвинені кур'єрські служби. Міста-мільйонники, такі як Київ, Харків чи Дніпро, будуть долучені до доставки трохи пізніше», — розповідає директор з маркетингу «Сільпо» Катерина Огуряєва.

Усі працівники, які збирають замовлення, а також кур'єри забезпечені масками, рукавичками, антисептичними засобами та проходять щоденний температурний контроль для безпечного здійснення доставки.

У старті власної доставки від «Сільпо» беруть участь такі населені пункти: Бахмут, Біла Церква, Бердянськ, Бориспіль, Бровари, Васильків, Віта-Поштова, Вишгород, Дніпрорудне, Дрогобич, Дружківка, Кам'янець-Подільський, Коростень, Костопіль, Краматорськ, Кременчук, Кропивницький, Лиманка, Лисичанськ, Лозова, Луцьк, Маріуполь, Мелітополь, Миргород, Мукачево, Ніжин, Овідіополь, Остер, Павлоград, Радомишль, Рівне, Самбір, Сєвєродонецьк, Славутич, Софіївська Борщагівка, Стоянка, Стрий, Теплодар, Тернопіль, Ужгород, Фастів, Хмільник, Хмельницький, Енергодар, Южноукраїнськ.

На сайті «Сільпо» також можна зробити онлайн-замовлення та здійснити самовивіз із будь-якого супермаркету мережі.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Була заснована в 1998 році та входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group. Станом на квітень 2020 року нараховує 259 супермаркетів, зокрема, 4 делікатес-маркети Le Silpo.

Архів новин