Ресторанний бізнес Fozzy Group розвивається з 2005 року. На сьогодні це 18 закладів: 10 фудхолів «Сільпо» Resto на території супермаркетів (м. Київ та Київська обл., м. Львів, м. Харків), три ресторани Le Grill, що є частинами делікатес-маркетів Le Silpo (м. Київ, м.Дніпро та м. Одеса) та 4 окремі заклади, зокрема кубинський ресторан EscoBar, неаполітанська піцерія Positano, speak-easy бар Who&Why та хлібна майстерня «Boulangerie Artisan» (м. Київ).
Ресторани Fozzy Group - це розмаїття страв та кухонь з усього світу, які можуть задовільнити смаки всієї родини та не набриднути. Асортимент страв - зрозумілий, динамічний, сезонний. В своїй роботі ми спираємося на експертизу команди холдингу в продуктах та гастрономії, даємо гостям широкі можливості дегустацій, проводимо гастрономічні майстер-класи. Ми швидкі та уважні до потреб гостя, а він в свою чергу знає, з чого приготовані наші страви та де можна придбати напої з нашої винної чи алкогольної карти.