Група компаній Fozzy Group анонсує створення мережі спортклубів APOLLO NEXT СПОРТ-ПРОСТІР 20.07.2021

20 липня 2021, у день підкорення людством Місяцю, Fozzy Group анонсує створення мережі спортклубів APOLLO NEXT СПОРТ-ПРОСТІР у сегменті “висока цінність ― низька ціна”. APOLLO NEXT — це цілком новий погляд на те, яким повинен бути спортивний клуб та шлях до здорового і досяжного способу життя. Компанія розвиватиме мережу доступних, але високоякісних та технологічних клубів, де кожен буде відчувати, що йому тут раді. Перші простори відкриються вже у вересні цього року.

Концепція APOLLO NEXT підходить як тим, хто знає все про фітнес, так і тим, хто тільки починає та мріє не кинути. Однією з відмінностей APOLLO NEXT будуть спеціальні місії для малих груп з 6-7 людей: разом з інструктором-лідером вони будуть тренуватися як команда для досягнення зрозумілої і завжди крутої мети. Місії організовують під різноманітні рівні підготовки і цілі: наприклад, підтягнутися 10 разів, віджатися або підвестися до омріяного запливу чи марафону.

Групові тренування поза місіями проводяться у партнерстві з Les Mills, культовим провайдером фітнес програм родом з Нової Зеландії. У розкладі буде понад 110 занять на тиждень в кожному клубі, що вдвічі перевищує стандартну пропозицію спортивних клубів України. Власне, вже з відкриття тренування будуть проводитися онлайн та офлайн, щоб ніяка відпустка, відрядження чи локдаун не завадили фанатіти від фітнесу.

«Під час створення APOLLO NEXT, ми надихалися програмою космічних польотів NASA. Саме ця програма допомогла здійснити першу пілотовану висадку на Місяць і заявити на увесь світ, що для людини немає нічого неможливого. Власне, ми теж так думаємо. Тому ми запускаємо наступні “місії до зірок” у кожному новому клубі. Це буде навіть відображено у назвах локацій: APOLLO 019, APOLLO 020, APOLLO 123 і так далі», — розповідає команда APOLLO NEXT.

На початку вересня відкриються три спортивні простори у Києві:
APOLLO NEXT 019, площею 1300 м², у ТРЦ Dream Town 1, просп. Оболонський, 1-Б
APOLLO NEXT 020, площею 1200 м², у ТРЦ ХарьОК, вул. Декабристів, 9-Е
APOLLO NEXT 021, площею 1200 м², у ТРЦ Арена Сіті, вул. Басейна, 2-А

Кожен спорт простір має зону для групових тренувань, функціональну зону для малих груп, кардіо-зону, зону розтяжки, а також місце для роботи з вільною вагою та спортивним обладнанням. На території є ЦКК (центр керування клубом), соціальний простір з кав’ярнею-баром, крамничка з брендовою лінійкою спортивного екіпу від Decathlon, аксесуарів та спортивного харчування і, безумовно, роздягальні й душові. Доступ до всіх фіч і покупок здійснюється простим скануванням браслету Гостя. До речі, APOLLO NEXT — це перша повністю діджиталізована мережа спортклубів. Без паперових контрактів, карток, ключиків або готівки ― уся взаємодія відбувається через сайт, застосунок, систему розпізнавання обличчя, браслет APOLLO NEXT та NFC пристрої.

Підписка дає можливість тренуватися щодня протягом 4 тижнів. Передпродаж підписок розпочинається 20 липня 2021 на сайті https://apollo.online. Перші 1000 «ранніх пташок» зможуть купити підписки за спеціальними цінами від 199 грн.

Супровід Гостей від початку і підтримка протягом тренувань — це те, що відрізнятиме APOLLO NEXT. Від Fozzy Group APOLLO NEXT увібрали все найкрутіше: сервіс, гостинність, інноваційність та бажання допомагати. Експерти з фітнесу і здорового харчування розробили плани тренувань та харчування під різні спортивні цілі та фізичне навантаження. Плани будуть доступні у тестовому режимі всім Гостям у перший же день роботи клубу.

Для тренерів, які індивідуально займаються з Гостями, APOLLO NEXT може стати ідеальним майданчиком для розвитку власного фітнес-бізнесу. Спеціальна підписка для тренерів дозволяє їм проводити необмежену кількість тренувань і консультацій у просторі спортклубу. У підписку включено користування всім обладнанням і сервісами.

У найближчих планах APOLLO NEXT — продовжувати розвивати мережу. А вже з 1 серпня можна буде розпочинати онлайн тренування з APOLLO NEXT та Les Mills ( https://virtual.apollo.online) та спостерігати наживо за будівництвом клубів (https://www.twitch.tv/apolloclubs). Приємного перегляду!

Архів новин