Заява Fozzy Group про ситуацію навколо публікацій одного зі співробітників групи компаній 28.06.2021

Fozzy Group і всі бізнеси групи є безумовно проукраїнськими. Ми підтримуємо державний суверенітет і працюємо на розвиток нашої країни.

У публікаціях, що зараз ширяться у соцмережах, є звинувачення в непатріотичності одного з наших співробітників. По-перше, ми розуміємо, чим викликане обурення, і як група компаній не поділяємо такі висловлювання. По-друге, хочемо зазначити, що Слава Баранський не є директором з маркетингу Fozzy Group. Слава приєднався як маркетинг-директор одного зі старт-апів групи 4 місяці тому. Ця інформація, що активно поширюється не є правдивою.

Тож, сталася помилка щодо ролі Слави у групі. Відповідно, ми хочемо уникнути помилок зі свого боку. Рішення про подальшу співпрацю зі Славою ми будемо приймати після детального вивчення всіх фактів. На разі, Слава склав свої повноваження на період службового розслідування.

Наскільки Fozzy Group і зокрема «Сільпо» займає проукраїнську позицію, відомо всім, хто слідкує за нашими діями впродовж років. Віддаємо перевагу тому, щоб доводити це щоденною працею разом із тими, хто так само вірою і правдою робить добрі справи саме тому, що це наша країна, а справи дійсно потрібні, а не заради піару або марнославства.

Архів новин