Банк Власний Рахунок на свою другу річницю дарує гостям подвійний кешбек балами за усі покупки 25.09.2023
На свій другий день народження Банк Власний Рахунок хоче дати ще більше турботи та приводів для радості від щоденних покупок для своїх гостей. Тож 27 та 28 вересня усі гості отримають подвійний кешбек балами за покупки будь-де на будь-яку суму.

За два роки роботи кількість гостей Банку постійно зростає. На кінець вересня 2023-го майже 280 599 українців обрали Банк Власний Рахунок.

«Два рочки тому, коли ми стартували з Банком Власний Рахунок – ми розуміли, що це Банк, з яким ти посміхаєшся. Банк радості – ось що було в нашому ДНК. А потім прийшла війна і місця для радості майже не залишилося… Турбота, безпека – ось що стало важливим, і ми стали такими. Зараз наша головна задача – піклуватися про гостя, надати якісний сервіс, огорнути затишною ковдрочкою та надати відчуття тепла й сердечності. Це не означає, що ми більше не Банк радості, але це означає що до того ми ще – й Банк турботи», - розповідає двигун проєкту Банку Власний Рахунок Христина Кармазіна.

Банк продовжують обирати через легкий доступ до фінансових послуг та турботливе відношення до гостей. Реєстрація через «Дію» є швидкою: від надання документів з «Дії» до реєстрації в середньому 3 хвилини.
Окрім балів, які Банк нараховує за покупки у «Сільпо» та shop.silpo.ua, також гості отримують додатково пропозиції просто за повсякденні розрахунки карткою. Кожен гість в середньому отримує по три додаткові пропозиції на місяць:

1. хрусткий мигдалевий круасан в «Сільпо»
2. знижку на покупку, промокод на MAUDAU, маркет важливих штук
3. багато іншого від «Вжух» (додаткова програма лояльності-квест)

Банк Власний Рахунок продовжує підтримувати постійних та нових гостей. Нещодавно запустили новий продукт «Зарплата наперед» для співробітників «Сільпо». Це дозволяє їм отримати наперед до 30% від своєї зарплати, коли дуже потрібні гроші, але до зарплати ще два тижні. Банк також розвиває фінансовий блог у Instagram з практичними порадами з фінансової грамотності, де вже 30 000 підписників.
Насамкінець ділимося найважливішим для себе – коментарями від своїх гостей при оцінці додатку Банку Власний Рахунок:

  • ❤ Молодці! Душа радіє, подобається ваш банк дуже: є вигода і хороший настрій
  • ❤ Швидке вирішення питань, дизайн додатку, великий пільговий кредитний період
  • ❤ Турбота про покупця. Дякую за роботу! Приємно з вами спілкуватися та отримувати від вас смаколики!
  • ❤ Такий милий банк
  • ❤ ви найкращі
  • ❤ Приємно вражений роботою додатку і банку
Архів новин