Доставка LOKO запрацювала у Чернігові 18.07.2023
Швидка доставка LOKO продовжує нестися та розширювати географію роботи. Відтепер мешканці Чернігова зможуть замовити відбірні продукти та улюблені страви у LOKO з доставкою за хвилини за приємною ціною. 

Послугами сервісу можуть скористатися поки лише мешканці центральної частини міста та Деснянського району. Користуватися LOKO просто та зручно: сервіс інтегрований в застосунок “Сільпо”. Щоб зробити замовлення, потрібно перейти до розділу Доставка LOKO на головному екрані. 

За допомогою LOKO можна замовити або їжу з улюблених ресторанів поруч, або відбірний асортимент товарів. Або і те та інше в одному замовленні. 

 Доставляють замовлення кур'єри протягом 30 хвилин. Оплачувати доставку можна онлайн у мобільному застосунку. Для замовлень від 200 грн ще й безкоштовна доставка. На перші три замовлення діє знижка 100 гривень. А для всіх гостей “Сільпо”, що мають карту "Власного рахунку" діє бонусна пропозиція, за якою ви отримаєте х4 балів за кожне замовлення у LOKO. 

Довідка LOKO - це швидка доставка товарів, продуктів та готових страв, що прийшла на зміну експрес-доставці від “Сільпо”. Швидкість доставки забезпечується невеликою зоною покриття - до складу кожної такої зони входить один даркстор та ресторани, які знаходяться поруч. Кур’єри доставки закріплені за певною зоною, тому не витрачають зайвий час на блукання містом. LOKO інтегровано в застосунок “Сільпо”. LOKO сьогодні охоплює 80% Києва, має 11 дарксторів у столиці та понад 300 ресторанів-партнерів. У асортименті понад 2500 товарів. Середній час доставки – 23 хвилини.
Архів новин