Мережа «Сільпо» знову №1 серед супермаркетів в Україні у FMCG 11.12.2023

6 грудня 2023 року мережа супермаркетів «Сільпо» стала переможцем у номінації «Супермаркет року в FMCG» під час церемонії нагородження RAU Awards-2023 від Асоціації ритейлерів України.

Цього року кращі компанії сфери роздрібної торгівлі змагалися у 19 номінаціях. Переможців визначили голосуванням Експертної ради, в яку увійшли власники та топ–менеджери провідних компаній сфер рітейлу та девелопменту, керівники консалтингових компаній, а також авторитетні експертів ринку рітейлу, а також відкритим голосуванням учасників ринку.

«Сільпо» – це одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів в Україні. Нині понад 300 магазинів працюють по всій території країни. У мережі представлена продукція «Власного імпорту» з більш ніж 80 країн світу, якісно відібрані товари українських крафтярів «Лавка традицій», власні торгові марки, а також товари власного виробництва – від запашної випічки «Крафтяр» до солодощів «Власної кондитерської». У «Сільпо» також приділяють велику увагу враженням гостя, тому кожен новий магазин оформлений в індивідуальному дизайні.

Архів новин