Отримання і розповсюдження гуманітарної допомоги з 18 по 23 березня 2022 24.03.2022
Спільно з Міністерством соціальної політики України та БФ "Київська школа економіки" у торгових мережах групи компаній Fozzy Group продовжується видача гуманітарної допомоги українцям. 

З 18 по 23 березня тисячі Гостей "Сільпо", "Фора", Траш! Thrash! отримали як допомогу хліб, м'ясні паштети, макарони, локшину швидкого приготування, молоко, сирні снеки, воду, картоплю та груші. 

Всього протягом тижня було видано 298 палет у 145 торгових точках у 24 містах України. У першу чергу гуманітарна допомога надходить у ті регіони, де вона зараз найбільше потрібна: на схід, південь і центр України. 

Нагадаємо, у магазинах облаштовані спеціальні зони для видачі гуманітарної допомоги. Усі товари спеціально позначені написами "гуманітарна допомога" і видаються безкоштовно. 

Також, протягом тижня з 18 по 23 березня на склади Fozzy Group надійшло 587 палет гуманітарної допомоги з соками, сирами та сирними снеками, м'ясною продукцією, рибною та м'ясною консервацією, лапшою швидкого приготування, молоком, борошном, шоколадом і печивом, хлібом і хлібними хрустиками, вівсянкою, батончиками із сухофруктів, товарами для дітей, кавою та навіть цикорієм.

З початку війни отримано вже 1156 палет гуманітарної допомоги від 56 компаній з 16 країн світу.
З детальною інформацією щодо розподілу гуманітарної допомоги можна ознайомитися у звітах, які формуються в онлайн режимі. 

Слава Україні!
Архів новин