«Сільпо» присвятив новий супермаркет у Луцьку шедеврам Антоніо Гауді 27.10.2023
У Луцьку 27 жовтня почав працювати новий супермаркет «Сільпо» на проспекті Соборності, 22-Б. Це вже шостий «Сільпо» у Луцьку, торговельна площа становить 973 кв.м.

У новому «Сільпо» гості можуть поринути в мистецтво каталонського та іспанського архітектора Антоніо Гауді. Він є автором таких архітектурних шедеврів, як Парк Гуеля, Саграда Фамілія, Будинок Бальо та інших. Його роботи надихнули нас на дизайн магазину. Ми вирішили підкреслити багатогранність, унікальність та неповторність його архітектурних рішень.

Основою інтер’єру супермаркету є мозаїка та плавність ліній. Оскільки рішення Гауді майже не мають прямих ліній та гострих кутів, фрізи у магазині мають округлі та непередбачувані форми. Вони беруть початок зі стелі та перетікають в іншу площину. Гауді вважав, що архітектура має бути продовженням природи. Тому мозаїка у новому «Сільпо» зображає дерева, рослини, квіти, натуральні відтінки. Кожен гість зможе знайти та побачити свої сенси. Також у інтер’єрі втілені його відомі вітражі.

Вас зустрічатиме не лише мозаїка на стінах, а й на полицях. Її утворюють яскраві ряди соковитих овочів та фруктів. Візерунки зі свіжої, соленої й копченої рибки. Розмаїття страв з відділу кулінарії. Чудернацькі форми багетиків та округлі форми піци власного виробництва – все, як любив Гауді, без гострих кутів. Та все інше, що є невід’ємною частиною «Сільпо».

Двері до атмосфери сонячної Барселони відкриті щодня з 08:00 до 23:00. Розрахуватися за смаколики можна на 13 касах, з них 5 самокас.
Архів новин