Вирушаймо в «Устричний круїз» із «Сільпо» та «Чорноморкою» 07.06.2024

Готуйся пірнути в устрично-морський червень разом із супермаркетами «Сільпо» та ресторанами «Чорноморка».

Весь червень у магазинах дегустуємо свіжі устриці з Франції та Нідерландів, проводимо майстер-класи та смакуємо страви від шефів «Чорноморки». Деталі за посиланням.

Що на вас чекає?

Дегустуємо устриці з французьких та нідерландських ферм

Уяви – ти відправляєшся в морський круїз. Навколо нескінченне синє полотно моря та запах морської солі. Тобі приносять тарілку свіжих, щойно виловлених устриць із соковитим лимоном і малиново-винним соусом від «Чорноморки».

Щоб відчути це насправді – приходь у «Сільпо», де цілий червень у майже 150 супермаркетах можна скуштувати різноманітні устрички прямо з французьких і нідерландських ферм за суперцінами від 19,99 гривень. Від фруктово-солодких Фін де клер до фаворитів світових шеф-кухарів устриць Жилардо. Познайомся і з іншими сортами морських перлин. Не зволікай, адже для устриць не потрібен особливий привід.

Майстер-класи від «Сільпо» та Чорноморки

З 7 червня вирушаємо у круїз з програмою активностей у «Сільпо». На вас чекатимуть майстер-класи, де навчатимемо відкривати найсвіжіші устриці та дегустувати їх прямо у магазинах «Сільпо», а також опануємо мистецтво розпису мушель. Також будемо дегустувати устричний суп за рецептом шефів «Чорноморки». Серед усього меню устричних делікатесів це – справжня перлина. Детальний розклад та місце проведення – за посиланням.

Також запрошуємо на майстер-клас від шефів ресторанів «Чорноморка». Вмілі кухарі готуватимуть устричний суп та омлет, тартар, а також спагетті «Лімончелло» з устрицями та шпинатом за авторськими рецептами. Любителі устриць почують історії приготування страв та продегустують їх.

Повний розклад майстер-класів та дегустацій за посиланням.

Слідкуйте за анонсами у соцмережах «Сільпо» та «Чорноморки».

Відчуйте цілий червень морського вайбу і морського бризу. Вирушаймо!

Архів новин