Другий просторий супермаркет «Сільпо» в Сєвєродонецьку 12.12.2017
7 грудня о 12:00 відкриє свої двері другий супермаркет «Сільпо» в Сєвєродонецьку. Ласкаво просимо за адресою пр-т Космонавтів, 28, ТЦ «Амстор»! 

«Сільпо» продовжує піклуватися про своїх гостей та їх зручність. Тому ми відкриваємо в Сєвєродонецьку ще один просторий супермаркет, площа якого становить 2143 м2. У такий магазин завжди приємно зазирнути, щоб після роботи або прогулянки придбати все необхідне для домашнього столу. 

Живу рибу почистять, а свіже м'ясо на замовлення замаринують. Порадує відмінний асортимент відділу овочів і фруктів, вина Власного імпорту.  

А всіх, кому потрібен швидкий перекус і готова їжа, чекає власне виробництво «Сільпо». Ролліні, слойки, булочки, ароматний хліб зі хрусткою скоринкою – з власної пекарні. Кондитерський цех з півсотнею солодких одиниць асортименту, а також можливістю приготування десертів на замовлення. І звичайно, своя кулінарія з великим вибором готових страв.  

Додайте до цього рибу власного соління і копчення, крафтове пиво цілий рік – і у вас буде загальне уявлення про новий «Сільпо». А щоб дізнатися всі подробиці про асортимент, варто обов'язково заглянути в цей супермаркет. Для зручності гостей обслуговуватимуть 16 кас, дві з них – з тютюновими виробами. 

Новий «Сільпо» буде працювати на пр-т Космонавтів, 28, в ТЦ «Амстор» –з 7:00 до 23:00 щодня. Чекаємо Вас!
Архів новин