Мережа «Сільпо» знову увійшла в топ-20 найкращих роботодавців України й топ-5 у ритейлі 17.08.2020

Такі дані рейтингу «Бренд роботодавця» за версією журналу «ТОП-100» і Delo.ua (Ekonomika Communication Hub). Серед найкращих разом із «Сільпо» до списку потрапили «Київстар», «Метінвест», ДТЕК, McDonald’s Ukraine, «Кока-Кола Україна» тощо.

Рейтинг «Бренд роботодавця» формувався з трьох оцінок: голосування читачів на сайті Delo.ua (20%), експертного журі (60%) і редколегії (20%). У лонг-лист увійшло понад 140 компаній. Експерти й редколегія оцінювали позиціонування компанії на ринку праці, просування привабливого образу роботодавця. Редколегія під час оцінювання враховувала також репутацію компанії, фінансову платоспроможність, програми соціальної відповідальності, наявність освітніх програм для розвитку співробітників. Найбільше в рейтингу компаній зі сфери ритейлу, харчової промисловості та телекомунікацій. Українських компаній – 19, компаній з іноземними інвестиціями – 6.

Раніше мережа «Сільпо» увійшла в топ-20 найкращих роботодавців України за результатами дослідження «Рейтинг роботодавців України 2019/2020» міжнародного кадрового порталу grc.ua (колишній HeadHunter.ua) серед більш як 450 компаній-учасників. У топ-10 роботодавців у ритейлі одразу дві компанії, в яких хочуть працювати, – «Сільпо» і Fozzy Group.

«Сільпо» одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Заснована в 1998 році. Станом на серпень 2020-го нараховує 264 супермаркети, в тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo та інтернет-магазин shop.silpo.ua, запущений під час карантину. В компанії діє проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників «Лавка традицій», продукцію яких можна придбати в «Сільпо» і делікатес-маркетах Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

Архів новин