Effie Awards Ukraine 2023: «Сільпо» та MAUDAU отримали п'ять нагород 28.11.2023

Мережа супермаркетів «Сільпо»за підсумками Effie Awards Ukraine 2023 отримала 4 нагороди та потрапила до переліку найефективніших брендів та рекламодавців. Також нагороду отримав MAUDAU маркет важливих штук.

Всеукраїнська рекламна коаліція відзначила нагородами кампанію «Міць. Українська кам’яна», яка була реалізована до річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну. Фандрейзингова платформа UNITED24 та ДП “Артемсіль” випустили лімітовану благодійну партію солі з шахт Соледара, яка ще влітку 2022-го зникла з полиць магазинів. Захисники Соледара стали втіленням надзвичайної сили та міці, тож в рамках лімітованої партії ми змінили легендарне паковання “Артемсолі” та перетворили “Сіль” на «Міць. Українську кам’яну». Лімітована партія солі налічувала 100 000 упаковок і була продана протягом місяця зі старту проєкту у мережі «Сільпо» та онлайн на ROZETKA. Завдяки проєкту, понад 58 500 000 гривень було спрямовано для придбання 2200 FPV-дронів для ГУР.

Отже, «Сільпо» за цю кампанію отримало нагороди у таких номінаціях:

• золото у номінації «Державні та громадські послуги»;

• золото у номінації «Запуск продукту/сервісу»;

• золото у номінації «Positive Change – Social Good: Non-Profit»

• срібло у номінації «Кампанії з короткостроковим ефектом»;

Також «Сільпо» розділило 3-5 місце у рейтингу ефективності рекламодавців та 4-6 місце у рейтингу ефективності брендів за результатами Effie Awards Ukraine 2023.

Всеукраїнська рекламна коаліція також нагородила бронзою MAUDAU у номінації "Роздрібна торгівля" за кампанію "Як MAUDAU перетворив штуки на штукау". Ця кампанія є яскравим прикладом успішного маркетингу, за рахунок влучного креативу та медійних рішень, які дозволили невеликому гравцю на ринку стати помітним, навіть за складних ринкових умов в країні.

У номінації "Сезонний маркетинг" фіналістом став Банк Власний Рахунок (БВР) з проєктом "Календаринка". Позиціонуючи себе як банк для радості, БВР підтримав українців у найважчий святковий сезон у житті кожного з них. Коли ніхто не розумів як можна радіти та святкувати, але коли кожен знав — святу бути.


Effie Awards – найпрестижніша у світі нагорода в галузі маркетингових комунікацій, яку отримують за головне досягнення в сфері – ефективність. Премія заснована в 1968 році в Нью-Йорку, США. І вже понад 50 років для рекламодавців та агентств перемога в конкурсі є ознакою успіху в індустрії.

Effie Awards Ukraine – щорічна найавторитетніша нагорода в галузі маркетингових комунікацій в Україні. Організатором є Всеукраїнська рекламна коаліція, яка в 2005 році отримала ексклюзивне право на проведення премії в Україні.

Архів новин