Новий багатопрофільний медичний центр «Doctor Sam» у Києві 12.02.2024

У лютому ми відкрили новий медичний центр «Doctor Sam» для дорослих та дітей. Клініка розташована за адресою: Київ, ТРЦ «Respublika Park», вул. Кільцева дорога, 1.

«Doctor Sam» — це місце, де медицина поєднується з атмосферою родинного тепла та комфорту. Відчули перші тривожні симптоми або ж потрібне профілактичне обстеження? Команда мотивованих та кваліфікованих лікарів подбає про здоров'я всієї Вашої родини, як дорослих, так і дітей у затишній та дружній атмосфері.

Ми віримо, що здоров’я — це найважливіше, тому звертайтеся з будь-якими симптомами. У клініці проведуть обстеження та діагностику, нададуть необхідну консультацію. Також потурбуються про здоров’я майбутніх мам та малюків. Під пильним оком лікарі забезпечать супровід вагітності на всіх етапах.

«Fozzy Group продовжує розвиватися й відкриває новий бізнес, щоб ділитися своїми найкращими рисами, а саме гостинністю та турботою про працівників і Гостей у галузі охорони здоров’я. Doctor Sam — це не просто ваш лікар, це ваш надійний партнер у догляді за здоров’ям», — так окреслив основну місію медичного центру його засновник, генеральний директор медичного центру «Doctor Sam» Сем Аганов.

На вебсайті www.doctorsam.ua Ви знайдете інформацію про послуги, лікарів і персонал, різноманітні програми піклування про здоров’я, які клініка формує відповідно до Ваших унікальних потреб.


Архів новин