«Сільпо» розширює співпрацю з Vivino: вина з високим рейтингом будуть виділені у онлайні та більшості магазинів 04.12.2023

Мережа супермаркетів «Сільпо» масштабує ексклюзивне партнерство з Vivino, найбільшою у світі винною спільнотою з понад 66 мільйонами користувачів у всьому світі.

З липня по вересень 2023-го року у «Сільпо» тривав пілотний проєкт, у рамках якого у 37 магазинах з’явилися торці з винами Власного імпорту з високим рейтингом за оцінками користувачів Vivino (від 3,7 і вище).

Переважна більшість опитаних гостей «Сільпо» повідомили, що вважають цю співпрацю цікавою та корисною для себе, а також хотіли б поширення проєкту на онлайн у shop.silpo.ua. При цьому кожен четвертий гість «Сільпо» у зазначений період купував вина саме з торця з винами з високим рейтингом від Vivino.

Відтак, після успішного старту проєкту, з 1 грудня окремо виділена зона Vivino з’явиться у 80% супермаркетів «Сільпо», усього у 254 магазинах. Також гості зможуть обирати вина з рейтингом Vivino в онлайні. Для цього потрібно зайти на shop.silpo.ua та у категорії «Алкоголь – Вино» обрати собі пляшку з високим рейтингом, яка за шкалою Vivino є цікавою та вартою уваги.

"Ми знаємо, що більшість споживачів потребують допомоги у виборі вина, саме тому ми співпрацюємо з роздрібними мережами по всьому світу, щоб зробити доступною інформацію, яка полегшує процес купівлі вина. Наше партнерство з «Сільпо» є першим у своєму роді в Україні і підтримує бачення Vivino щодо переосмислення того, як споживачі обирають вина, які вони купують. Ми не можемо уявити собі кращого партнера і з нетерпінням чекаємо на результати", - говорить засновник Vivino Хайні Захаріассен. "Якщо людям буде легше знаходити і купувати вина, які їм подобаються, і добре їх оцінювати, тоді ми будемо знати, що ми досягли успіху".

Ця співпраця є знаковою та надає «Сільпо» ексклюзивне право використання інтелектуальної власності Vivino, включаючи винні рейтинги, споживчі дані та матеріали для точок продажу (POS) у своїх магазинах. Партнерство посилює прагнення Vivino зробити вино доступним у всьому світі та відповідає стратегії «Сільпо», яка полягає у створенні приємних вражень для гостей магазинів.

Про VIVINO

Vivino — це система рейтингу вин, яка базується на думках любителів вина на всіх рівнях знань. Використовуючи п’ятизіркову систему оцінювання, понад 66 млн користувачів Vivino надали оцінки та нотатки про дегустацію понад 17 мільйонів вин з усього світу. Це допомагає легко орієнтуватися в складному процесі купівлі вина. Застосунок є безкоштовним та доступний для завантаження на пристрої Android, Apple і Windows.

Про «Сільпо»

«Сільпо» – це одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів в Україні. Нині 315 магазинів працюють по всій території країни. У мережі представлена продукція «Власного імпорту» з більш ніж 80 країн світу, якісно відібрані товари українських крафтярів «Лавка традицій», власні торгові марки, а також товари власного виробництва – від запашної випічки «Крафтяр» до солодощів «Власної кондитерської». У «Сільпо» також приділяють велику увагу враженням гостя, тому кожен новий магазин оформлений в індивідуальному дизайні.

Архів новин