В Івано-Франківську відкрили новий язичницький "Сільпо" 21.08.2023
В Івано-Франківську, 20 серпня почав працювати новий дизайнерський супермаркет "Сільпо" у ТРЦ "Велес+" за адресою с. Вовчинець, вул. Вовчинецька, 225. Це четвертий «Сільпо» у цьому місті, торговельна площа становить 1976 кв.м.

На концепцію "язичницького" супермаркету нас надихнула назва торгового центру "Велес+". У новому магазині поєдналися стихії, краса природи, старовинні язичницькі символи – все це під опікою давньослов'янського бога Велеса, покровителя достатку, землеробства та тваринництва, ремесел і торгівлі.

Саме статуя бога Велеса зустрічає гостей на вході до магазину. Посеред овочевого відділу розміщена інсталяція дерева життя, яке в нашій культурі символізує єдність трьох світів – небесного, земного та потойбічного. Касові лайтбокси виконані у формі тотемів Велеса, у дизайні торговельного залу багато старовинних язичницьких символів та елементів побуту.

У новому "Сільпо" на гостей завжди чекатимуть спеціальні атмосферні зони: випічка від "Крафтярів" із тотемним гречаним багетом, лаваші на тандирі та інша запашна випічка, яку породжує стихія вогню, бо хліб випікаємо на дровах. Також тут є риба власного виробництва, запашні страви з кулінарії, відібрані фермерські товари з "Лавки традицій".

Для зручності працюють 10 класичних кас, де Гостям радо запропонують поповнення мобільного рахунку та видачу готівки, а також 6 Самокас. Магазин працює щодня з 08:00 до 23:00. Також Гості зможуть замовити продукти на shop.silpo.ua та самостійно забрати його у точці видачі інтернет-замовлень.

Архів новин